Gesolliciteerd? Zo verloopt de procedure

Heb je je cv met motivatie via de website naar ons verstuurd? Mooi! We sturen je direct een ontvangstbevestiging via de mail en reageren binnen 3 weken op je sollicitatie. De afdeling AnnaWerkt - Recruitment maakt een voorselectie uit alle sollicitaties. Als jouw profiel en cv passen bij de vacature en ook de afdeling is enthousiast, nodigen we je uit voor een eerste gesprek. Afhankelijk van de functie volgen er meer gesprekken en eventueel een assessment.

Sollicitatieprocedures vergen meestal enige tijd. Mocht je meer informatie over de stand van zaken? Neem dan gerust contact met ons op.

Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

We vinden het belangrijk dat alle nieuwe medewerkers voor ingang van de arbeidsovereenkomst een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen. Deze verklaring mag dan maximaal 3 maanden oud zijn.

Wat is een VOG?

Een VOG is een verklaring waaruit blijkt dat jouw gedrag in het verleden geen bezwaar vormt voor het vervullen van een taak of specifieke functie binnen de Anna Zorggroep. Een VOG staat ook wel bekend als bewijs van goed gedrag. 

Hoe vraag je een VOG aan?

Na een positieve terugkoppeling op jouw sollicitatiegesprekken ontvang je een email met het verzoek tot elektronische aanvraag VOG via Justis. De screeningsautoriteit Justis onderzoekt of je in aanraking bent geweest met justitie en of je strafbare feiten hebt gepleegd die een belemmering (kunnen) vormen voor jouw werk bij de Anna Zorggroep. Als dit allemaal goed is geven zij de VOG af.

De kosten voor de aanvraag van een VOG krijg je vergoed.

Op de hoogte blijven van vacatures?

Meld je aan voor onze JobAlert. Je krijgt automatisch een bericht als er een interessante baan is voor jou.

Aanmelden