De Anna Zorggroep zijn wij bijzonder betrokken. Voor onze patiënten en cliënten, maar ook voor onze medewerkers. 

  • Jij hebt ruimte om net dat stapje extra te doen.
  • Het onderlinge contact tussen collega's is professioneel, maar mensen staan voor elkaar klaar en de sfeer is positief en gezellig.

Aandacht voor werkgeluk

Als werkgever investeert de Anna Zorggroep in het werkgeluk van alle medewerkers.

Uit het driejarig onderzoek naar werkgeluk dat uitgevoerd wordt in samenwerking met de Erasmus Universiteit blijkt dat er 5 'Anna-werkgelukfactoren' zijn:

  1. Werk-privé balans
  2. Inhoud werk (uitdaging)
  3. Autonomie en inspraak
  4. Relatie met de leidinggevende
  5. Werksfeer en steun collega’s

Met deze werkgelukfactoren gaan de medewerkers op verschillende manieren aan de gang. Teams maken onder meer een eigen werkgelukplan en organisatie-breed ondersteunen we het delen van tips en ‘best practices’.

Jouw werkgeluk bij het Anna

Persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden

Je werkt op een kleine afdeling met gezellige collega's die voor elkaar klaar staan. Maar je bent ook onderdeel van een grote organisatie. Er zijn mogelijkheden om je te ontwikkelen, te specialiseren en door te groeien. Dat kan bijvoorbeeld met het volgen van trainingen en workshops onder de noemer Sterk in je Werk

Aantrekkelijke regelingen en kortingen

Via het Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden krijg je korting op bijvoorbeeld je zorgverzekeraar, kun je een fiets kopen via het fietsplan of kun je verlof sparen of kopen. Via AnnaVoordeel krijg je aantrekkelijke kortingen bij tal van ondernemers in Geldrop, bij sportscholen en sportverenigingen. 

 

Op de hoogte blijven van vacatures?

Meld je aan voor onze JobAlert. Je krijgt automatisch een bericht als er een interessante baan is voor jou.

Aanmelden