Meer info

Wil je meer weten? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.
Ja, bel mij

Voel jij je thuis in een kleinschalig regionaal ziekenhuis waar de lijntjes kort zijn, je direct contact met de specialisten hebt en je veel verantwoordelijkheid krijgt? Dan is het Anna Ziekenhuis in Geldrop en Eindhoven echt iets voor jou. We hebben regelmatig vacatures voor enthousiaste en betrokken collega's. 

Vacatures verpleegkundigen 

In het Anna zijn we regelmatig op zoek naar algemeen verpleegkundigen en specialistische verpleegkundigen. Ben je een algemeen verpleegkundige? Dan kun je je binnen het Anna ook specialiseren. 

5 redenen om in het Anna te werken

  • Kleine teams met gezellige collega’s
  • Direct contact met de specialisten
  • Interne opleidingen en doorgroeimogelijkheden
  • Veel verantwoordelijkheid
  • Meedenken en meebeslissen bij het optimaliseren van de zorg

Meer informatie? 

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je meer specifieke informatie? Neem dan contact met ons op en dan vertellen wij je alles over de mogelijkheden. Bel 040-286 4885 (kantoortijden) of laat je gegevens achter dan bellen wij je terug. Natuurlijk kun je ook direct solliciteren. Bekijk de vacatures. 

 


Kim is verpleegkundige in het Anna. Lees haar verhaal. 

 

 

Over het Anna Ziekenhuis

Het Anna Ziekenhuis is een regionaal ziekenhuis met vrijwel alle disciplines, ruim 90 specialisten en 320 bedden. Wij voelen ons betrokken en bieden persoonlijke, kwalitatief hoogwaardige zorg en service. De beste zorg aan onze patiënten bieden, dat is ons uitgangspunt.

 

Op de hoogte blijven van vacatures?

Meld je aan voor onze JobAlert. Je krijgt automatisch een bericht als er een interessante baan is voor jou.

Aanmelden