Over deze vacature

Deel deze vacature

Solliciteer

Verzorgende IG - Thuiszorg team Ananz

Jouw functie

Je gaat werken in ons Zorg Thuis team waarin momenteel 7 enthousiaste verzorgenden IG, 3 wijkverpleegkundigen en een teamleider werken. Wij zijn een positief en betrokken team. We zijn er voor elkaar en doen het met zijn allen! Wij koesteren de korte communicatielijnen, de betrokkenheid en warme sfeer binnen ons team.
Ons motto? - Net dat beetje extra doen voor onze cliënten.
Onze ambitie? -  Onze horizon uitbreiden, nog meer cliënten ondersteunen.
Bekijk ook eens onze vlog die wij gemaakt hebben.

Als verzorgende IG binnen het Zorg Thuis team ga jij in Geldrop aan de slag bij onze cliënten thuis. Je werkdag start je gezamenlijk met je collega’s vanuit de gezamenlijke kantoorruimte in De Akert in Geldrop. Jullie nemen de dag, de route en de cliënten samen door en gaan daarna op pad. Eenmaal bij de cliënt thuis begeleid en verzorg je de cliënt aan de hand van het individuele zorgleefplan dat op je tablet staat. Je krijgt te maken met zorgvragen op het gebied van wonen, welzijn en zorg die je samen met de cliënt doorneemt. Je staat er natuurlijk niet alleen voor. Er is een wijkverpleegkundige of een collega verzorgende IG bereikbaar die je kunt bellen voor hulpvragen. Als je alle cliënten van die dag hebt bezocht, ga je terug naar locatie De Akert om deze dag af te sluiten. Misschien werk je nog even het Elektronisch Cliënten Dossier bij of praat je na met een van je collega’s. Je bent er immers niet alleen voor de cliënten, maar ook voor elkaar!
sandra-van-tilburg.jpg

Sandra van Tilburg - verzorgende IG

Het kunnen zorgen voor de bewoners, daar doe ik het voor.

Lees verder

Wat breng je mee?

Jij bent een gediplomeerd Verzorgende IG (MBO niveau 3).
Jouw kracht ligt in het cliëntgericht werken en je biedt graag zorg op maat. Als persoon ben je zelfstandig en flexibel ingesteld  (zowel als het gaat om de invulling van de diensten als de inhoudelijke werkzaamheden).

Je hebt een positieve uitstraling en brengt dit enthousiasme over op jouw cliënten en collega’s. De zorg die jij levert is toegankelijk, afgestemd op de vraag van de cliënt en natuurlijk professioneel, persoonlijk en positief. Je stuurt op behoud van zelfstandigheid en eigen regie van cliënten over hun kwaliteit van leven!

Deze video wordt getoond na het accepteren van cookies

Wat bieden we je?

Een nieuwe uitdaging binnen een warm, betrokken, professioneel en ambitieus thuiszorg team. Je werkt  in wisselende diensten. Het aantal uren is bespreekbaar.
 
Salariëring vindt plaats volgens de Cao Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg. De functie is ingeschaald in salarisschaal 35 (min. € 1.960 –max. € 2.845  bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur). Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.
 
Wij bieden al onze medewerkers een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, dat ruimte biedt aan jouw individuele wensen. Denk bijvoorbeeld aan een fietsplan, verlof sparen of kopen en een regeling studiekosten. Daarnaast is er aandacht voor vakverbreding en persoonlijke ontwikkeling ondersteund door interne opleidingen.  Ook hebben we aandacht voor jouw persoonlijk welzijn, met trainingen als positieve psychologie, bootcamp en voeding & onregelmatig werken.

Wie zijn wij?

Je gaat werken binnen het thuiszorg team van Anna Ouderenzorg in Geldrop.
Wij zorgen er samen voor dat onze cliënt zo lang mogelijk in zijn of haar vertrouwde omgeving kan blijven wonen. We zijn een klein, professioneel en betrokken team en bieden onder andere verpleging, persoonlijke zorg en individuele aandacht op maat.
Wij doen ‘net dat beetje extra’ voor onze cliënten. Ben je benieuwd naar wie wij zijn, bekijk dan snel onze vlog.

Interesse?

Wil je eerst meer informatie of op korte termijn een dagje meelopen met een collega? Neem dan  contact op met Rosanne Huijbregts, zorgmanager, op telnr. 088-5677734 of met Nicole van Egeraat, recruiter AnnaWerkt - Recruitment, telefoon 06-15544339.
 

Wil je direct solliciteren?
Reageer dan via onderstaande sollicitatiebutton. Je motivatiebrief en CV mag je richten aan Rosanne Huijbregts.
  
Om in dienst te treden bij Anna Ouderenzorg, vragen wij je vooraf een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Op de hoogte blijven van vacatures?

Meld je aan voor onze JobAlert. Je krijgt automatisch een bericht als er een interessante baan is voor jou.

Aanmelden