Over deze vacature

Deel deze vacature

Solliciteer

Afdelingshoofd Centrum voor geboorte en gezin

Jouw functie

Je geeft leiding aan 62 FTE binnen het centrum integrale geboorte en gezinszorg, dat bestaat uit verpleegafdelingen en poliklinieken.

Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van zorg en dienstverlening, het personeels- en capaciteitsmanagement, het budget en de gemaakte afspraken in het jaarplan. Daarbij draag je zorg voor alle processen binnen de afdeling en werk je nauw samen met de medisch afdelingscoördinatoren (duaal management), gynaecologen en kinderartsen. Je draagt bij aan de organisatieontwikkeling van de afdeling. Daarnaast participeer je in beleidsvoorbereiding en afdelingsoverstijgende taken en geef je (mede) leiding aan projecten.

Je ontwikkelt goede samenwerkingsrelaties in het ziekenhuis zodat efficiënte zorgprocessen worden gerealiseerd. Je kijkt ‘breder’ dan de eigen afdeling en brengt mensen met elkaar in contact. Je legt ook contacten buiten het ziekenhuis en geeft de lopende samenwerking in regionaal verband verder vorm.

Wat breng je mee?

Om succesvol te kunnen zijn in deze functie ben je resultaatgericht en beschik je over een sterk oplossend vermogen, je durft keuzes te maken en op te volgen. Je weet veranderingsprocessen in de organisatie vorm te geven en het team daarin mee te nemen. Je hebt een ondernemende klantgerichte visie op zorg- en dienstverlening en je bent op de hoogte van de ontwikkelingen die spelen. Je zorgt dat de zorgvraag m.b.t. vrouw en kind snel en adequaat wordt uitgevoerd, ongeacht de tijd en eventuele (werk) druk op de afdeling. Wij zoeken iemand die ook buiten de gebaande paden kan denken.

Verder herken jij jezelf in onderstaande:
  • Een (zorg)opleidingsachtergrond op HBO-niveau, aangevuld met een HBO-managementdiploma.
  • Je hebt minimaal vijf jaar ervaring in een soortgelijke functie.
  • Je bent prima in staat zowel te hollen (omgaan met werkdruk, hectiek en spoed) als stil te staan (rust brengen op de afdeling, leren van het verleden en werken aan de toekomst door te reflecteren).
  • Je bent in staat om projectmatig te werken. Je hebt een open en transparante stijl van communiceren, denkt out of the box, bent daadkrachtig en hebt een hands-on mentaliteit.
  • Je bent in staat om je mening (duidelijk en beargumenteert) te delen, ook als hier niet om gevraagd wordt.

Wat bieden we je?

Wij bieden je een leuke en uitdagende baan voor 36 uren per week. Spreekt onze organisatie je aan maar wil je liever parttime werken? Kijk dan ook eens naar de vacature van afdelingshoofd poliklinieken.


Salariëring vindt plaats conform de Cao Ziekenhuizen.
De functie is ingeschaald in salarisschaal FWG 60 (min. € 3.322,- – max. € 4.798,- bruto per maand o.b.v. een werkweek van 36 uur). Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.

Wij bieden al onze medewerkers een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, dat ruimte biedt aan jouw individuele wensen. Denk bijvoorbeeld aan een fietsplan, verlof sparen of kopen, en een regeling studiekosten. Daarnaast is er aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Wij willen maximaal bijdragen aan de mate van plezier, de voldoening en de zingeving die medewerkers ervaren in het werk.

Wie zijn wij?

De St. Anna Zorggroep is actief in de regio Geldrop en Eindhoven en wordt gevormd door het St. Anna Ziekenhuis, medisch sportgezondheidscentrum TopSupport en Ananz.

Onze passie is het bevorderen van de gezondheid en kwaliteit van leven van ieder mens, in iedere levensfase. Anna wil een partner zijn, een goede buur. Iemand die altijd klaar staat. We zoeken op persoonlijke wijze en samen met onze patiënten en cliënten naar de beste oplossing. Ook als die niet meteen voor de hand ligt.

Interesse?

Zin gekregen om aan de slag te gaan als afdelingshoofd, maar wil je eerst nog meer informatie? Neem dan contact op met Baukje Ummels, manager bedrijfsvoering, bereikbaar via telefoonnummer 06-24755059.

Voor vragen betreffende de procedure kun je contact opnemen met Sabine Hermsen, corporate recruiter AnnaWerkt Recruitment, telefoon 06-11652357.

Ben je overtuigd dat jij de kandidaat bent die wij zoeken en wil jij de uitdaging aangaan? Dan nodigen wij je van harte uit te reageren vóór vrijdag 22 januari a.s. via onderstaande sollicitatiebutton! Je motivatiebrief mag je richten aan Baukje Ummels.

Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

De eerste gesprekken zijn gepland op 26 januari.

Om in dienst te treden bij het St. Anna Zorggroep, vragen wij je vooraf een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Op de hoogte blijven van vacatures?

Meld je aan voor onze JobAlert. Je krijgt automatisch een bericht als er een interessante baan is voor jou.

Aanmelden