Naar het overzicht

Shelley van Hooff - poli assistente

"Ik houd heel erg van werken en vooral in het Anna. Iedereen kent elkaar, de sfeer is heel gemoedelijk en de lijntjes zijn kort.

Op de middelbare school twijfelde ik heel erg: werken in de zorg? Of werken op een reisbureau? Ik heb op een reisbureau gewerkt, maar toch bleef de zorg trekken. Daarom ben de opleiding doktersassistente gaan volgen bij het NIPA. En nu werk ik inmiddels 11 jaar met veel plezier in het Anna Ziekenhuis."

Afwisseling

"Zo’n 3,5 jaar geleden kwam er een nieuwe functie op de spoedeisende hulp SEH: baliemedewerker SEH. Dat leek mij leuk, afwisselend en leerzaam werk. Een moeilijke keus; ik werkte al 7 jaar in een heel leuk team op de poli oog. Uiteindelijk heb ik beide banen kunnen combineren; 28 uur op de SEH en 1 dag bij poli Oogheelkunde. Ook heb ik een 0-uren contract bij Anna Werkt: het Flexbureau van het ziekenhuis. Die afwisseling past heel goed bij mij. En ik houd de planning zelf goed in de gaten, zodat ik niet te veel werk."

Taken

"Als polikliniek assistente houd ik me bezig met het plannen, begeleiden en afhandelen van het spreekuur, assisteer ik de arts bij kleine ingrepen, ogen druppelen en het beantwoorden van vragen van patiënten zowel telefonisch als aan de balie. En bij de spoedeisende hulp assisteer ik de verpleegkundige en arts bij het opvangen van de ambulance, assisteer ik bij het maken van hartfilmpjes en ingrepen, sluit ik de monitor aan, prik ik bloed en vang ik de familie op. Natuurlijk ben ik ook veel tijd kwijt met het registreren en beantwoorden van vragen aan de telefoon en balie."

Werkgeluk

"Ik ga met heel veel plezier naar mijn werk. Natuurlijk is het voor mensen niet fijn om naar het ziekenhuis te gaan, maar als ik dan toch een lach op hun gezichten kan toveren…. daar doe je het tenslotte voor. Daarnaast heb ik ook hele leuke collega’s en er heerst een hele goede sfeer. Als polikliniek assistente ben ik ook echt een onderdeel van het team; ik word overal bij betrokken. Kortom ik heb het erg naar mijn zin in het St. Anna."

Op de hoogte blijven van vacatures?

Meld je aan voor onze JobAlert. Je krijgt automatisch een bericht als er een interessante baan is voor jou.

Aanmelden