Naar het overzicht

Kim van Stiphout - Verpleegkundige MDL

"Ik werk op de gecombineerde afdeling Interne geneeskunde & MDL. Wat ik zo leuk vind aan onze afdeling is dat het een breed specialisme betreft, waardoor je als verpleegkundige te maken krijgt met veel verschillende onderzoeken, diagnoses maar ook met comorbiditeit met name bij de oudere patiënten. We werken dagelijks samen met andere disciplines, om de best mogelijke zorg te leveren en de patiënt zo snel mogelijk te laten herstellen. Als verpleegkundige krijg je de ruimte om mee te denken en klinisch te redeneren, dit maakt het werk voor mij uitdagend."

Nauw betrokken bij totale zorg

"Onze afdeling heeft 15 bedden en is verdeeld over twee blokken. Als verpleegkundige draag je samen met collega’s en/of leerlingen de verantwoordelijkheid over één blok. Dit zorgt ervoor dat je nauw betrokken kunt zijn bij de totale zorg van de patiënten en hun naasten. We werken in een leuk en gezellig team, dat korte lijntjes heeft met de specialisten."

Prettig samenwerken

"Werkgeluk betekent voor mij dat ik prettig kan samenwerken met mijn collega’s, de specialisten en andere disciplines. De patiënt en hun naasten staan voor ons centraal. Dit betekent dat we steeds per patiënt bekijken wat nodig is voor een spoedig herstel. Binnen de afdeling krijg je de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen door allerlei cursussen te volgen. Voor mij is dat een welkome aanvulling op mijn opleiding HBO Verpleegkunde."

Op de hoogte blijven van vacatures?

Meld je aan voor onze JobAlert. Je krijgt automatisch een bericht als er een interessante baan is voor jou.

Aanmelden