Naar het overzicht

Wendy van de Ven – verzorgende IG / EVV

“Als EVV-er ben ik de vaste contactpersoon van een aantal bewoners en hun familieleden. Ik vind het fijn om een band met ze op te bouwen. Als er iets is dan sta ik voor ze klaar. Soms gaat het niet zo goed met iemand en als ik dan een glimlach op het gezicht kan toveren…. Dat geeft me zoveel energie. Daar doe ik het voor.”

25 jaar

“Ik werk al 25 jaar bij Anna Ouderenzorg. Als ik terugkijk, dan is de zorg echt veranderd. Alleen al doordat de zorg zwaarder is geworden: het duurt tegenwoordig immers veel langer voordat iemand in een verpleeghuis terechtkomt.
Ik heb ook heel veel geleerd en kansen gekregen. Interne trainingen en mijn opleiding tot EVV-er. Ik heb bijvoorbeeld 1,5 jaar als oproepkracht gewerkt bij het hospice. Die ervaringen kon ik weer gebruiken op onze afdeling waar we ook met terminale bewoners te maken hebben.”

Werkplezier

“Wat ik belangrijk vind in mijn werk, is dat ik fijne collega’s heb. We hebben veel plezier en staan voor elkaar klaar. Werkplezier en de sfeer is bepalend voor je motivatie en inzetbaarheid.

Het is ook belangrijk om mee te kunnen praten over zaken die verbeterd kunnen worden. Zo zijn we vorig jaar aan de slag gegaan met gezamenlijk roosteren. Natuurlijk ben ik flexibel en kom ik, waar mogelijk, werken als er iemand ziek is. Maar erg fijn dat ik nu in het rooster zelf kan aangeven wanneer ik vrij wil zijn.”

Vacature

Ben jij een verzorgende IG met een plus? Dan zijn we op zoek naar jou. Je kunt werken op een afdeling somatiek of op een afdeling PG. Meer informatie vind je hier. Of bel meteen naar 040-286 4885.  

Op de hoogte blijven van vacatures?

Meld je aan voor onze JobAlert. Je krijgt automatisch een bericht als er een interessante baan is voor jou.

Aanmelden