Naar het overzicht

Sandra van Tilburg - verzorgende IG

"Ik heb zo’n 15 jaar grotendeels achter een bureau gezeten, maar wilde heel graag weer terug de zorg in. Terug aan het bed. Iets kunnen betekenen voor de mensen. De zorg verleer je niet, maar in die 15 jaar is er veel veranderd. Toen ging alles bijvoorbeeld nog schriftelijk, nu gaat bijna alles digitaal. Gelukkig kan ik trainingen volgen en de handelingen ophalen in de praktijk. Sinds kort werk ik weer als verzorgende IG bij Anna Ouderenzorg, via het intern flexbureau AnnaWerkt."

Flexbureau

"De laatste 5 jaar werkte ik bij het flexbureau op kantoor. Ik zorgde dat de flexmedewerkers werden ingepland op de nog openstaande diensten. Nu ben ik zelf die flexmedewerker. En dat voelt fijn. Ik doe ervaring op bij alle afdelingen en doelgroepen en houd zelf de regie over wanneer ik werk."

Werkgeluk

"Ik werk al 22 jaar bij de Anna Zorggroep en al die tijd ga ik met plezier naar mijn werk. Ik ben blij dat ik de kans heb gehad om werk te doen dat telkens bij mijn levensfase paste. Mijn werk op de polikliniek pijnbestrijding en de kantoorfunctie bij het flexbureau gaven regelmaat en toen heb ik ook veel kunnen leren. Mijn kinderen zijn nu ouder en dus kan ik weer flexibeler werken binnen de 24/7 zorg.

Ik heb fijne collega’s. Het kunnen zorgen voor de bewoners, daar doe ik het voor. Bovendien krijg ik veel terug van de bewoners."

Oproep

"Ik roep iedereen op die in de zorg wil werken of die al eerder in de zorg gewerkt heeft en terug zou willen komen, om contact op te nemen met de afdeling P&O van de Anna Zorggroep. Werken in de zorg geeft je echt heel veel voldoening."

Meer info over mogelijkheden om in de zorg te werken: bel 040-286 4885 of mail naar werkenbij@st-anna.nl

Op de hoogte blijven van vacatures?

Meld je aan voor onze JobAlert. Je krijgt automatisch een bericht als er een interessante baan is voor jou.

Aanmelden