Naar het overzicht

Janneke Goorts – oproepkracht team Zorg Thuis – studente HBO-V

"Vorig jaar heb ik voor mijn opleiding HBO-V met heel veel plezier stage gelopen bij Anna Ouderenzorg Zorg Thuis. Ik ben blij dat ik hier bij het thuiszorgteam als oproepkracht kan blijven werken. Zo kan ik de cliënten blijven zien. Bovendien kan ik het werk goed combineren met mijn opleiding."

Zelfstandig werken

"Als oproepkracht word ik ingezet als verzorgende IG: ik loop zelfstandig een zorgroute en ga bij cliënten thuis langs om hen te begeleiden en te verzorgen aan de hand van hun zorgleefplan. Bij hulpvragen kan ik telefonisch bij mijn collega’s terecht die ook hun dienst lopen.
Ik werk als het mij uitkomt en spring in bij openstaande diensten in het rooster, uiteraard ook in mijn vakanties."

Mensen-mens

"Ik ben in de zorg gaan werken, omdat ik een mensen-mens ben. Ik vind het fijn om iets voor anderen te betekenen en wil graag bijdragen aan het stimuleren van mensen om positief in hun situatie of herstel te staan. Ik hoop dat als zorgprofessional uit te dragen en uit te stralen."

Betrokkenheid

"Het mooie aan de thuiszorg vind ik de langdurige relaties die je met cliënten aangaat in hun eigen omgeving. Hierdoor ontstaat veel betrokkenheid en wederzijds vertrouwen in het contact. In de thuiszorg moet je daarnaast stevig in je schoenen staan en oplossingsgericht kunnen denken."

Kwaliteit van leven

"Het team Anna Ouderenzorg Zorg Thuis is een warm betrokken, klein team, dat thuiszorg levert aan ouderen in Geldrop. Ik heb hier ervaren dat het “de kleine dingen zijn die het doen”. Het gaat daarbij om de benadering richting cliënten, En om de  relatief lichte ondersteuning waarmee je veel kunt bereiken in de kwaliteit van leven zoals deze door de thuiswonende ouderen ervaren wordt. Ik draag daar met veel plezier aan bij."

Op de hoogte blijven van vacatures?

Meld je aan voor onze JobAlert. Je krijgt automatisch een bericht als er een interessante baan is voor jou.

Aanmelden