Naar het overzicht

Astrid van Lier - verpleegkundige - Centrum voor Herstel en Revalidatie

"Mijn droom om professionele voetbalster te worden heb ik op moeten geven na een aantal heftige blessures en een langdurig revalidatietraject. Dus toen moest ik nadenken wat ik dan met mijn leven wilde."

Het verschil kunnen maken

"Ik ben in het Anna geopereerd en heb bij Anna TopSupport gerevalideerd en vond de zorg echt heel goed. Ik heb ervaren dat een verpleegkundige het verschil kan maken. Toen dacht ik: ik word verpleegkundige en ben de opleiding gaan volgen in een verpleeghuis."

Centrum voor Herstel en Revalidatie

"Aan het einde van mijn opleiding, kwam ik toevallig een vacature tegen bij het Centrum voor Herstel en Revalidatie. Toen ik na mijn sollicitatiegesprek ook nog een dagje mee mocht lopen, was ik verkocht. Dit is wat ik wil. Een dag na het behalen van mijn diploma, ben ik hier begonnen.

Bij het Centrum voor Herstel en Revalidatie werk ik vanuit één afdeling zowel bij Anna Ouderenzorg als in het Anna Ziekenhuis. Ik kom heel veel verschillende ziektebeelden tegen en dat is erg interessant."

Er voor elkaar zijn

"Ik ga met veel plezier naar mijn werk en word gelukkig als ik de zorgvrager een stapje vooruit heb kunnen helpen. Daarnaast krijg ik veel energie van mijn collega’s. We werken in een multidisciplinair team en leren niet alleen van elkaar, maar we zijn er ook voor elkaar!"

Op de hoogte blijven van vacatures?

Meld je aan voor onze JobAlert. Je krijgt automatisch een bericht als er een interessante baan is voor jou.

Aanmelden