De gezichten van een gezonde regio

Samen doen we er alles aan om de allerbeste zorg te leveren. Wij geloven dat dit ontstaat op een plek waar je jezelf kunt zijn en waar je elkaar kent. Een plek zoals het Anna. Al 90 jaar worden we geroemd om onze kleinschalige aanpak. Die vind je terug binnen onze hele zorggroep: het Anna Ziekenhuis, Anna TopSupport en Anna Ouderenzorg. Wil je ons beter leren kennen? Lees onze verhalen:

GLS2302220243 - Nurcan

Nurcan, ons ambitieuze gezicht

“Doordat ik zoveel mag doen op de OK, heb ik me de afgelopen jaren ontzettend ontwikkeld. En ik ben nog lang niet klaar met leren en groeien. Ik wil altijd meer, beter, nog beter. En dat kan bij het Anna."

Lees verder
GLS2302220446 - Shailini

Shailini, ons geduldige gezicht

"Ik geloof dat je met liefde en geduld veel voor elkaar krijgt. Zegt iemand ’s ochtends nee tegen het scheren? Dan probeer ik het na het ontbijt gewoon nog een keer. En vaak lukt het dan wel."

Lees verder
GLS2302220460 - Don

Don, ons doelgerichte gezicht

“Ik ben nog lang niet klaar met het stellen van doelen. Er komen dus steeds nieuwe doelen bij. Zo werk ik het liefst met topsporters en hoop ik ooit een team te begeleiden naar de Olympische spelen. Bij het Anna krijg ik de ruimte om die dromen na te jagen."

Lees verder
GLS2302220278 - Judith

Judith, ons deskundige gezicht

"Ik kreeg de kans om naast mijn baan als IC-verpleegkundige de Anna Academie mee op te zetten, ons interne trainingsbureau. Met een uitgebreid lespakket met trainingen op maat kan ik nu mijn praktijkervaring delen én het verschil maken.”

Lees verder
GLS2302220314 - Maryvonne

Maryvonne, ons liefdevolle gezicht

“Zodra ik bij het Anna binnenkom, geniet ik. Ik heb hier altijd een lach op mijn gezicht. Een betere werkplek kan ik me niet voorstellen. Dat wij goede zorg leveren aan onze bewoners, komt ook doordat er goed voor óns gezorgd wordt."

Lees verder
GLS2302220535 - Wim

Wim, ons gastvrije gezicht

"Je bent hier bij het Anna geen nummer, dat voelen onze patiënten ook. We doen graag wat extra’s. In de meeste ziekenhuizen heeft de kok echt geen contact met de patiënten. Bij het Anna krijg ik wel die ruimte.”

Lees verder
GLS2302220498 - Maaike

Maaike, ons ondernemende gezicht

“Ik werk fulltime bij het Anna, maar daarnaast ben ik influencer. Superafwisselend allemaal. Maar de zorg zit in me, al van jongs af aan. Dat wil ik nooit opgeven. Extra fijn dus dat ik bij het Anna alle ruimte krijg om mijn beide passies te combineren.”

Lees verder
GLS2302220248 - Myra

Myra, ons flexibele gezicht

Jaren geleden ben ik gestart als verpleegkundige in de Anna-flexpool. Ik hou van spontaniteit en afwisseling, daar sluit dit werk heel goed bij aan. Geen werkdag is hetzelfde. Ik word keer op keer uitgedaagd om nieuwe dingen te leren, ook al werk ik hier al 30 jaar.”

Lees verder
Richard. Ons Sociale Gezicht 2

Richard, ons sociale gezicht

“Ik heb 10 jaar lang in de horeca gewerkt. Maar ik wilde verder groeien. Na aandringen van mijn moeder heb ik de mogelijkheden in de zorg onderzocht. Na een meeloopdag was ik direct verkocht. Het volgen van de Verzorgende IG opleiding is mijn beste carrièrekeuze tot nu toe geweest.”

Lees verder
GLS2302220302 - Wendy

Wendy, ons vertrouwde gezicht

"Ik ben het vaste gezicht voor veel patiënten, bijvoorbeeld voor degenen die maandelijks bloed komen prikken. Dan bouw je echt wel een band met hen op. Dat komt door het persoonlijke contact, maar ook doordat we écht naar patiënten luisteren."

Lees verder

Op de hoogte blijven van vacatures?

Meld je aan voor onze JobAlert. Je krijgt automatisch een bericht als er een interessante baan is voor jou.

Aanmelden